Vis meny

Skreddersøm

Melby har tradisjon for å satse på produktutvikling. VI samarbeider gjerne med andre aktører for å finne ideelle løsninger og nye design. Tekniske utfordringer synes vi er spennende! 

Sammen med designere i Inventas utviklet vi trappen SPILL. En nyvinning med formpressede laminerte trinn og glassrekkverk. Den unike buede formen i trinnene er særegen for denne trappen.

Vi har også samarbeidet med flere arkitekter. Oppdragsmengden fra denne gruppen er økende, og det gleder vi oss over. En trapp er ikke lenger bare for å bevege seg vertikalt, den kan ha flere funksjoner eller være et særegent designelement i en bygning.

Et stadig økende marked er bygninger i massivtre. Vanger og trinn i store dimensjoner kan være så brannbestandige at de er å foretrekke i offentlige bygg. Samtidig er tre et bærekraftig materiale, med andre kvaliteter enn stål. Vi konstruerer trappene og leverer og bearbeider trinnene, og har gode samarbeidspartnere for produksjon av vangene i massivtre. Vi gjennomfører også monteringen. 

Bjørn Melby og hans ansatte liker utfordringer og muligheten til å bidra med vår kunnskap allerede tidlig i prosessen. Vi er bedriften som deltar i prosjektene som er banebrytende og nyskapende!