Vis meny

Aktuelt

30. sep. 2022

Er du vår nye montør?

Vi opplever svært stor ordreinngang og søker etter montør for å levere og montere våre allsidige og spennende trappeløsninger!

30. sep. 2022

LEDIGE STILLINGER

Fra vår fabrikk på Eide i Hustadvika kommune, leverer vi tretrapper til hele Norge og Tyskland. Vi er en bedrift i stadig utvikling, og trenger flere dyktige medarbeidere med på laget. 

13. juli 2022

Charlotte Inderhaug Fleten tiltrer som daglig leder i Melby Snekkerverksted

I Melby har det alltid vært høy kvalitet, håndverk og solid fagkompetanse i sentrum. Å levere produkter i særklasse krever dedikerte og engasjerte mennesker på laget. Prosessen med å finne riktig leder til å utvikle Melbys satsing videre i fremtiden, har derfor vært et viktig arbeid for eierne.

21. juni 2021

Spesialtilpasset farge

Melby kan tilby spesialtilpasset farge på trappa, enten det er hele trappa eller for eksempel bare trinn. På bildet over ser du hvordan hele trappa har fått farge som er tilpasset gulvet. For å gjøre det, trenger vi en fysisk prøve av gulvet eller annet du ønsker vi skal tilpasse etter. 

11. juni 2021

VI SØKER CNC-OPERATØR

Melby Snekkerverksted AS produserer tretrapper i alle varianter til hele Norge. Vi har også faste forhandlere i Tyskland, og er eneste norske trappeleverandør som eksporterer. Vi fornyer oss stadig og satser på innovasjon og produktutvikling, moderne maskinpark og godt trearbeid med sterke håndverkstradisjoner. Vi er til sammen 21 ansatte. Produksjonslokalene ligger på Eide på Nordmøre, her har vi også eget, fullskala trappestudio. Melby Snekkerverksted AS er en del av Talgø-konsernet.

I dag stiller kundene økende krav til effektivitet og kvalitet, og trappen er i stadig større grad et fokuspunkt i boligen. Tretrapper er også stadig mer aktuelt i offentlige bygg.  Melby tilbyr skreddersøm for både private hjem og offentlige bygg, og driver også produktutvikling sammen med kunder og arkitekter.

3. mai 2021

Standardtrapp eller trappedesign? Vi produserer!

Stadig mer fokus på trapp, er en trend vi setter pris på her på Melby. Det legges ned mye ressurser på å velge trapp, designe trapp, tilpasse trapp. Vi er gode på trearbeidet som skaper det ferdige resultatet! 

21. april 2021

DESIGNSAMARBEID

Melby har kompetanse til å delta i utviklingen av spesialløsninger for trapper. Vi er her for å sørge for gode løsninger innen design, materiale og funksjon slik at trappa oppfyller kundens forhåpninger.

21. april 2021

MADE BY WOOD - Designstudio

Made by Wood er et unikt samarbeid mellom de tre ledende, norske snekkerbedriftene Hamran, Melby og Meling, som leverer norske trevarer av høy kvalitet. Konseptet er et tverrfaglig samarbeid innen tre, som har ført til et designstudio i Oslo.

 

21. april 2021

Melby Snekkerverksted - Historien så langt

Snart er det sju tiår siden Melby snekkerverksted først startet produksjon av trevarer, det har vært mange milepæler, utfordringer og artige stunder. Bjørn Melby (bildet) har vært med fra barnsben av og har vært daglig leder i en mannsalder. Her kan dere lese litt historie om Melby snekkerverksted. 

18. des. 2020

TALGØ BLIR NY MAJORITETSEIER I MELBY SNEKKERVERKSTED

Talgø Invest AS og Melby Invest AS har blitt enige om en avtale hvor Talgø-konsernet går inn som majoritetseier i Melby Snekkerverksted AS.

 

29. mai 2020

VI SØKER PRODUKSJONSMEDARBEIDERE

Melby Snekkerverksted opplever sterk økning i etterspørselen av våre trapper, og  vi søker derfor etter produksjonsmedarbeidere for å delta i vår daglige produksjon av tretrapper.

Melby Snekkerverksted AS er en av landets ledende trappeprodusenter, og leverer et særs bredt sortiment av trapper. Vi har fokus på kvalitet og godt håndverk. Melby har lange tradisjoner, samtidig som vi har fulgt med i tiden og har moderne lokaler og maskinpark. Fabrikken ligger på Eide i Hustadvika kommune, og det er 20 ansatte. Vi leverer til hele landet, samt eksporterer til Tyskland.

 

Arbeidsoppgaver

-       Delta i den daglige produksjonen
-       Maskinsnekring og benkesnekring
-       Utføre i forefallende oppgaver i fabrikken

Kvalifikasjoner

-       Fagbrev innen relevant fag er en fordel, som møbelsnekker eller tømrer som har jobbet med innredning og finish
-       Erfaring i de relevante fagene, møbel og trevareproduksjon

 Søkere bør være

-       Løsningsorientert, nøyaktig og ha god arbeidskapasitet
-       Beherske norsk skriftlig og muntlig
-       Positiv innstilling
-       Ryddig

 

Som ny produksjonsleder får du

-       Nødvendig opplæring
-       Godt og riktig verktøy til å utføre jobben
-       Delta i en variert og spennende produksjon
-       Konkurransedyktige lønn- og pensjonsbetingelser.

      

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder Bjørn Melby, på tlf 901 49 735.
Søknad sendes til post@melby.no, eller Melby snekkerverksted AS, Ellinggardvegen 7, 6490 Eide

Søknadsfrist 14.6.20

 

1. feb. 2017

News Module Installed

The news module was installed. Exciting. This news article is not using the Summary field and therefore there is no link to read more. But you can click on the news heading to read only this article.