Vis meny

Massivtre

I takt med dagens økende interesse for å bygge i massivtre/krysslimt tre, har vi utviklet vår kompetanse og produksjon til å kunne levere trappekonstruksjoner til de fremste byggeprosjektene innenfor dette feltet. 

Bygninger i massivtre er i vinden, og massivtre brukes i dag til både bolighus, fjøs, skoler, museum og ulike offentlige bygg. Fordelene med massivtre er mange. Det er fleksibelt, det er bærekraftig og det gir godt inneklima blant annet. Vi har deltatt i flere prosjekter, og har utviklet mange mulige løsninger for trapper i Massivtre. Les vår katalog for mer informasjon om design og funksjonalitet. 

Melby har levert trappene til flere store prosjekter. Innovative løsninger i samarbeid med arkitektene og gode ansatte og underleverandører. Til Lade skole leverte vi to vindeltrapper over hverandre, etter design fra Eggen Arkitekter. Disse representerer et god eksempel på hvilke dimensjoner og utfordringer som ligger i en slik leveranse. 

Fakta om vindeltrappene i massivtre: 

- Sannsynligvis Europas største vindeltrapp i tre

- Utvendig diameter på 5,6 meter, trappebredde 1,8 meter og total høyde 11 meter. 

- Til sammen har det gått med 1850 m2 finer.

- Det er tilsammen 66 trinn, inkludert hvilerepos, to i hver etasje. 

- Lengden på Utvendig vange er 40 meter fra bunn til topp

Les gjerne mer om prosjektet i Romsdals Budstikkes artikkel

 

Har du et aktuelt prosjekt?

Vi oppfyller alle formelle krav til å delta i anbudsprosessen, vi legger til rette for god dialog med arkitekt, og leverer et produkt med topp kvalitet. Våre egne montører har erfaring og kompetanse til å fullføre prosjektet. Ta kontakt med oss om du ønsker å diskutere trapper i massivtre!