Vis meny

Standardtrapp eller trappedesign? Vi produserer!

Stadig mer fokus på trapp, er en trend vi setter pris på her på Melby. Det legges ned mye ressurser på å velge trapp, designe trapp, tilpasse trapp. Vi er gode på trearbeidet som skaper det ferdige resultatet! 

PROSESS
Både privatkunder og arkitekter bruker mer tid og ressurser på å velge trapp. Noen velger blant vårt brede standardsortiment og gjør kanskje små tilpasninger, andre tegner sin løsning ned til minste detalj. Vi kan hjelpe i prosessen og med produksjonen uansett hvilken fremgangsmåte du har. Vi samarbeider med arkitekter, interiørarkitekter og entreprenører i tillegg til privatkunder, og tilpasser hvert enkelt prosjekt.
Fra skisse og idé, til ferdig montert trapp.

TILBUD
Ta kontakt med en av våre ansatte for tilbud på trappeløsning ut fra dine tegninger og beskrivelse. Vi har kontor i våre fabrikklokaler på Eide og i Oslo på Made by Wood.

BESØK VÅRE STUDIO
Ønsker du å diskutere trappeløsningen din og se på materialer og utstillingsmodeller, kan både arkitekter, entreprenører og privatkunder komme på våre studio.
• Trappestudio på Eide i Hustadvika
• Designstudioet Made by Wood i Hovfaret 4B, Oslo

LEVERING OG MONTERING
Melby tilbyr montering av trappene vi lager, fra Trøndelag og sørover.
I disse områdene tar montørene våre med seg trappen fra fabrikk og direkte til byggeplass til avtalt tid.
Til Nordland, Troms og Finnmark kan vi sende våre trapper.

SPESIALTILPASNING
Det er mange måter å gjøre det lille ekstra på, for å skape en ekstra dimensjon på din trapp, enten det gjelder utseende eller det er funksjonell tilpasning. 

Eksempler kan være:
• Bruk av LED lys i trinn og håndløpere
• Trinnsikring og luminanskontras
• Trapper ihht ulike brannkrav og universell utforming

INTERIØR
I mange prosjekt står interiørløsninger i sammenheng med trapp, da kan vi produsere interiøret også. Eksempel på dette er benker, hyller, resepsjonsdisker og innredning.

 

Bilde
Prosjekt: Storlihytta, Molde
Leveranse: Trapp og rekkverk, samt buet dekkekant
Arkitekt: Arkitektene BBW
Foto: Espen A. Istad // STUDIO ISTAD


3. mai 2021