Vis meny

VI SØKER CNC-OPERATØR

Melby Snekkerverksted AS produserer tretrapper i alle varianter til hele Norge. Vi har også faste forhandlere i Tyskland, og er eneste norske trappeleverandør som eksporterer. Vi fornyer oss stadig og satser på innovasjon og produktutvikling, moderne maskinpark og godt trearbeid med sterke håndverkstradisjoner. Vi er til sammen 21 ansatte. Produksjonslokalene ligger på Eide på Nordmøre, her har vi også eget, fullskala trappestudio. Melby Snekkerverksted AS er en del av Talgø-konsernet.

I dag stiller kundene økende krav til effektivitet og kvalitet, og trappen er i stadig større grad et fokuspunkt i boligen. Tretrapper er også stadig mer aktuelt i offentlige bygg.  Melby tilbyr skreddersøm for både private hjem og offentlige bygg, og driver også produktutvikling sammen med kunder og arkitekter.

Stillingsbeskrivelse
Vi søker etter CNC-operatør for å inngå i vår dyktige produksjon på Eide.  Arbeidsoppgavene vil være å betjene en av våre 5-aksede CNC-freser og ellers bistå i produksjonen.

Vi ser etter deg som

-          Har erfaring fra produksjonsarbeid
-          Har interesse for CNC-faget og gjerne fagbrev
-          Bidrar i et positivt arbeidsmilljø
-          Er nøyaktig, løsningsorientert og selvstendig

Søkere med fagbrev oppfordres til å søke. Relevant kompetanse og erfaring innen CNC-fresing, eller interesse for trearbeid og bruk av dataverktøy og programmering kan kompensere for manglende formell utdanning.

Vi tilbyr

-          Konkurransedyktige betingelser
-          Nødvendig opplæring
-          Deltakelse i spennende fagmiljø i stadig utvikling

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med daglig leder
Bjørn Melby tlf 901 49 735.


Søknad sendes til bjorn@melby.no

eller

Ellinggardvegen 7, 6490 Eide
Søknadsfrist 28.2.22


11. juni 2021