Vis meny

Made by Wood

Sammen med Hamran snekkerverksted og Meling, har vi et designstudio i Oslo. Konseptet heter Made by Wood og er alene i sitt slag. Det er ikke et showroom, ikke en utstilling, men en felles arena for utvikling og vekst - en pioneer og kategoridriver innen trevareindustrien. 

Vi er selvstendige bedrifter, som går sammen i en felles satsning i en møteplass der vi viser at trevarebedrifter i Norge har høy kompetanse innen både design og håndverk, og kan levere skreddersøm. Vi utmerker oss innen hver vår interiør- og eksteriørkategori; Kjøkken og spesialinnredning, trapp, dør og vindu. 

Made by Wood er et sted der vi håper å møte privatpersoner, arkitekter, interiørarkitekter og entreprenører for å forme produktene og løsningene sammen med dem. Hos Made by Wood skal vi invitere til kreative prosesser og få frem de muligheten som finnes på det vi kan best.

 "Vi ønsker en arena der vi kan møte mennesker som er opptatt av kvalitet og løsninger, og å vise at det finnes produsenter i Norge som kan lage produkter som er tilpasset deres behov" 
                                           - Bjørn Melby

For å lese mer, gå til madebywood.no.