Vis meny

Produksjon

Melbytrappene lager vi på Eide i Hustadvika kommune, i våre moderne fabrikklokaler. Vi har lidenskap for trearbeid, og kan også kunsten å kombinere med andre materialer. Trapper er langt mer enn en nødvendighet. En vellykket trapp bidrar i stor grad til en harmonisk romfølelse. De skal være funksjonelle og gode og gå i. Sammen med det vakre håndverket i klassiske trapper eller moderne kombinasjoner med glass og stål, utgjør funksjonalitet og utseende et godt trappedesign.

Vi på Melby tar ansvar for produksjonslinjen fra måltaking og frem til trappa er ferdig montert. Har du eller din bedrift behov for å lage en helt spesiell løsning, deltar vi gjerne i utviklingen av produktet. Når du kjøper en Melbytrapp skal du slippe å forholde deg til mange mellomledd. I de tilfeller der det kreves en ekstern leverandør av elementer til trappa, for eksempel smijern eller glass, håndterer vi dette.  

Hver trapp konstrueres etter mål. God funksjonalitet og pene detaljer starter i tegnefasen, og bringes videre i produksjonen. De fleste av våre medarbeidere har ett eller flere fagbrev, og kombinerer sin kunnskap og sine håndverksevner med vår moderne teknologiske maskinpark. Korte tjenestelinjer og all produksjon under samme tak, sikrer stor fleksibilitet og effektiv kommunikasjon. Trappene følger logistikken gjennom produksjonen, lastes på Melbys egne biler og kjøres direkte dit de skal monteres. Montering gjøres av våre dyktige montører, med lang erfaring og kjennskap til produktet.